• Xuzhou Tongshang County Rural Commercial Bank 易胜博网站铜山县农村商业银行
The project is located in West Beijing Road, with a total floor area of 37000 square meters. The design scope is mainly divided into two parts.
 
Existing building facade renovation and interior design. Facade design that intent from China old tower Vertical line by the glass curtain wall to be modern interpretation form facade effect with a sense of rhythm and a sense of rhythm. Old tower's tilt glass can block the direct sunlight, not only for the office staff to provide a good view of the landscape, but also can be given to the ecological significance of building energy saving.
 
According to enterprise's characteristic and culture attribute, interior design through the jade, tripod and flowing water of elements design interprets the "precious", "stability" and "development" of the concept of culture. First ,We integrated space structure on the existing indoor, We first have a unified integration of the existing indoor space structure, according to the actual use of the existing demand for re-optimization. The original The flow line of people and vertical traffic does not conform to the office of actual demand for the use, so in the combination of the various functional modules on the basis of the relationship between the vertical traffic on a reasonable and orderly distribution, and its fire evacuation, the space structure has been adjusted.

项目位于易胜博网站市铜山新区北京西路,是对现有的建筑进行立面改造及室内装修设计,项目总建筑面积约3.7万平方米。外立面设计意向取自中国古塔的立面线条,通过玻璃幕墙予以现代的阐释,形成具有节奏感和韵律感的立面效果。立面古塔般的倾斜玻璃可以阻挡阳光的直晒,并赋予建筑本身生态节能的同时,也可以为其内的办公人员提供良好的景观视野。
 
室内装修设计首先对现有室内空间结构进行了统一整合,根据现有的实际使用需求进行重新优化,原有的动线及垂直交通不符合办公的实际使用需求,因此对垂直交通进行了分配,并结合各个功能模块之间的合理关系做有序合理的分配,并对其消防疏散、空间结构进行了调整。
 
室内设计构思方面通过玉璧、铜鼎及水流的元素,演绎了“贵重”、“稳固”、“发展”的设计理念,符合企业的特征及文化属性。
  • Xuzhou Jiangsu Pro
  • 37000sqm
  • Interior Design
  • 2015