• Xuzhou Tongshang County Rural Commercial Bank 易胜博网站铜山县农村商业银行
The projectis located inBeijing West Road,with a total floor area of 37,000 square meters. The design scope is mainly divided into two parts, i.e. the office building facade renovation and fit-out design. The facade design intention comes from the facade lines of Chinese ancientpagoda, it makes a modern interpretation through the glass curtain walls so as to achieve a sense of rhythm and sense of rhythm of facade effect. The inclined glass of the pagoda-like facadecan block the direct sunlight, so it can not onlyprovide a good view of its field of vision for the office staff inside, but also can give the eco-energy efficiency for building itself.
 
According to enterprise's characteristic and culture attribute, the design can interpretthe"precious", "stable" and "growing"culturalconcept through the jade, copper tripod and flowing waterelements. Wefirstlyunify and integrate the spatial structure of the existing indoor structure, and make re-optimizationaccording to the existingpractical utilizationdemand. The original circulation line and vertical traffic does not conform to theactual officeuse demands, therefore, it shall make reasonable and orderly distribution for the vertical transportation based on integration of all functional modules relationships, and adjust its fire evacuation and spatial structure. 


项目位于易胜博网站市铜山新区北京西路,是对现有的建筑进行立面改造及室内装修设计,项目总建筑面积约3.7万平方米。外立面设计意向取自中国古塔的立面线条,通过玻璃幕墙予以现代的阐释,形成具有节奏感和韵律感的立面效果。立面古塔般的倾斜玻璃可以阻挡阳光的直晒,并赋予建筑本身生态节能的同时,也可以为其内的办公人员提供良好的景观视野。
 
室内装修设计首先对现有室内空间结构进行了统一整合,根据现有的实际使用需求进行重新优化,原有的动线及垂直交通不符合办公的实际使用需求,因此对垂直交通进行了分配,并结合各个功能模块之间的合理关系做有序合理的分配,并对其消防疏散、空间结构进行了调整。

  • Xuzhou Jiangsu Pro
  • 37000sqm
  • Facade Design
  • 2015