• Xuzhou Bowen Sunshine Residential Estate 易胜博网站博文·阳光城
Adhering to modern, fresh, crisp design philosophy, it adopts "build garden before house is made-ready" approach to create building residential environment space. To meet the floor area ratio while achieving maximized multi-level. Barrack-style layout meets the local customs, the semi-basement parking and green space are effectively matched to create a change in the horizontal and vertical spaces.
 
Landscape design: "crisscross" intersects two decent and grand landscape axes, and radiates outward to each group. Divided into "entrance landscape area, central axis landscape area and the residential landscape area" , it consists of a number of greenery nodes in different sizes.
 
Facade design: the architectural design adheres to minimal, modern and natural dominant design philosophy. Architectural style combines the flat with slope as the main feature to enrich architectural skyline, creating a distinctive sign of residential. The facade style orientation is elegant and refined, using contrast of outer wall bricks and painting to enhance three-dimensional shape of the building.

秉承现代、清新、明快的设计理念,采用“先造园、再建屋”的方式营建易胜博官网环境空间。在满足容积率的同时达到多层最大化。兵营式布局满足当地的风俗习惯,宅间半地下室停车和绿化的有效配合创造了水平空间和竖向空间的变化。
 
景观设计:“十”字交叉两条端庄气派的景观轴线,并向外辐射到各个组团。分为“入口景观区、中央轴线景观区和宅间景观区”由若干大小不等的绿化节点组成。
 
立面设计:建筑设计以简约,现代及自然为主导设计理念。建筑造型以平坡结合为主要特色,丰富了建筑的天际轮廓线,塑造了住宅富有特色的标志形态。立面造型上以高雅精致为风格取向,运用外墙砖和涂料的对比加强建筑的立体感。

  • Xinyi Jiangsu Pro
  • 12.65ha
  • 40800sqm
  • Concept & Construction Design
  • 2013